Senaste Inlägg

Åh, vilken helg!

Ja då var det dags igen kan man väl säga. Eller inte. Känns som att jag lär mig mer och mer av mina misstag eller vad jag ska kalla dem. Jag tar ett kliv tillbaka, ser på, är med till viss del, njuter. Det är sommar, varmare än på riktigt länge, har en del planerad semester och en del som fortfarande är oplanerad.
Jag vill inte hamna där igen, därför står en del av mig mitt emot, och resten står bredvid. Bara leva livet och ha kul. Och det har jag. Inga analyser, bara vara. Jag kan om jag vill.. :)

Imorgon blir det faktiskt jobb, trots att jag har semester. Bara i ett par timmar på kontoret, sen bär det av till stranden igen. I helgen är det dags för racing i Karlskoga, ska bli väldigt intressant måste jag säga...

Semestern är i full gång....och det är fantastiskt!

Har spenderat helgen i Simrishamn..fan, det har varit helt magiskt. Precis så som jag vill att det ska vara. Full rulle hela tiden men ändå avslappnat. Mys med grillning, en tur ner till hamnen, låg på klipporna och studerade stjärnorna, badade, åkte ut i skogen för ännu en grillning och låg på en filt och tittade på molnen. Det är exakt så jag vill att det ska ut....underbart!

Nu ska jag bara vara, det är nästan för varmt för att leva idag...så jag stannar kvar här i soffan och njuter av min s e m e s t e r ....

0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback