Senaste Inlägg

Jag undrar...


Haft en lång dag, jobbat 7-16 + passat barn till 20.30. Dags att gå o borsta tänderna och krypa ner i sängen...

Imorgon bär det av till Simrishamn..wohoo!

Nattinatt....

Ännu en helg har passerat!

Ojoj vilken helg! Vi har haft helt fantastiskt mysigt... Hjärtat kom till mig i fredags, och med sig hade han rosor :) Så jäkla sött, kan inte komma ihåg sist jag fick blommor <3 Sen stod vi o kramades o myste i hallen i 50 minuter haha.. Han var sjukt saknad! Hade lagat bakad potatis med bacon- och kycklingröra, riktigt gott blev det. Massa mys i fredags iaf!

I lördags blev det mysfrukost hos Natts, sen shopping på Center Syd och sedan partyparty i Malmö. Jag och babe har nog blivit resistenta mot sprit eller nåt. Spiknyktra kändes det som, fast vi druckit hur mycket som helst. Så partyprissarna åkte hem istället :) Visserligen hade vi hållt på ända till 03, men ändå. Varma mackor hemma, sedan sov vi till halv 2 i söndags :D Blev mys för hela slanten igår, godis o chips o bananchokladglass o film. En bra helg med andra ord!!

Nästa helg ser vi fram emot en helg med mys och hotell o restaurangbesök i Linköping. Ska bli mysigt som bara den! :)

Ge mig karta o kompass!

Jag undrar ibland vad det är som tar fram det här hos mig.

Rätt eller fel, jag vet inte riktigt. Ibland snurrar världen mer än vanligt... Och ibland är det svårt att hänga med - var är jag i det stora hela? Eller det största kanske är - var är du i det stora hela? Ibland är det störtklart, men ibland jävligt oklart.

Nej, jag tror det är dags för duschen och sen sängen, blir inte klokare av att sitta här o kuckilura...frågan är vad som gör mig klokare... Blir man klokare med tiden? Ja, det är vad de säger iaf, så vi får väl se....Thinkin' it's too soon to have it all
Hard enough to know what I really want
I start changing with everything around me
I brush it off

...

En favorit i repris?

Det är ganska oklart just nu...

Längesen sist...

...mkt att säga men ändå inte. Mkt som händer just nu... Lite mer tid hade inte suttit fel!

Åker till Frankrike om 2 dagar. 48 timmar ganska så exakt, det är dags att packa nu?

Det snurrar i min skalle...