Senaste Inlägg

I Norrlands mörka skogar...

Jo.

På onsdag är det dags, det här är helt skadat. Sinnessjukt o ingen fattar nånting o inte jag heller. Men va fan gör det, så länge jag har roligt o det har jag. Som fan!

Har inga ord mer än att det är galenskap :)

Back to work igen idag då, tokigt vad mkt som kan hända på en vecka... Så idag var det bara att återställa allt igen, jävla tur man inte är kontrollfreak då. Hade underlättat att inte vara det, men vad gör man. I guess that's just me :)

Nu ska jag packa upp det sista från resan, sen ska jag packa igen för nästa. Haha ;)

Hemma igen...

Det är fantastiskt att vara på semester. Men det är fan ännu mer fantastiskt att komma hem igen efter att ha varit borta. Man uppskattar allt på ett helt annat sätt. Åtminstonde de första dagarna, sen är allt lika tråkigt igen ;) Hade en tokig, sjukt oförutsägbar vecka. Totalt jävla galet, jag har inga ord för att kunna beskriva det som hände där nere. Hihi :)

Men som min kära mor sa: "Allt händer av en anledning" Eh, ja! Men att det skulle stämma såhär är ju galet.

Finns massor jag kan skriva om, hade fantastiskt roligt!

"Och jag var så jävla full"

;)

Och så var det bara en dag kvar...

Det är så lustigt allting. Tänk att vännen saknar mig mer än aset himself. Haha :) Känns så gött nu, jag bara stör mig på dig, förstår inte vad jag tänkte med. Du är borta, helt fantastiskt! :)

Har hållt på att packa nu, fan va svårt det är. Hade jag kunant så hade jag tagit med mig hela garderoben men det blir lite svårt. Vill gärna ha plats till att kunna handla saker där nere också, och då kan man inte åka ner med en fullproppad resväska. Suck. 23 år och kan inte packa en resväska. Aja, alla har vi våra brister :)

Det börjar snart bli dags att hoppa in i duschen, packa det sista, städa här och sen köra iväg till Väla för fika med min kära vän :) Sedan bär det vidare till Hörby för smörgåstårta hos världens bästa mamma :)

Fantastiskt!

Nu ska jag vidare här i mitt underbara liv ;)

Fantastiskt!

Snart åker vi!


GÖTT!!!

:)

Nu har jag jobbat 25 timmar på 2 dagar. Lite halvtrött sådär, men va fan gör de - om 4 dagar är jag på en solig strand långt härifråååån! :)

I used to be lovedrunk, now I'm hungover!

Yeah!

Tack för mig

Framtiden som ingen vet, och tur är väl det...

Tänk, idag är det bara 5 dagar kvar. Helt fantastiskt! :)

Det kommer bli en tokig vecka, 12timmars arbetspass nästan hela veckan utom fredag - då är jag ledig.. Ledig i 11 hela dagar! Åh så trevligt!

Var ute i lördags...hade okej trevligt om man säger så. Tror inte jag är särskilt redo för någon "ny", känner mig inte sugen på något sånt överhuvudtaget. Inte så konstigt heller, det var ju trots allt bara en vecka sen det sket sig. Eller sket sig är fel ord, min kära idol sa såhär om det hela: Grattis! Haha. Man ska se det så istället...
Men det var inte så jäkla kul igår när klockan var 21.15, tänkte mycket på hur det var för en vecka sedan. Fy fan vad glad jag är att jag inte mådde sådär igår. Fy! Smarta jag gick in och började lyssna på låtarna igår...trodde jag skulle få kärlkramp, haha... Lite för tidigt för det! :) Nej, dags att sluta älta kanske...men hursomhelst känns det bättre än vad jag trodde det skulle göra efter en vecka. Det känns faktiskt jäkligt spännande att ha en hel framtid framför sig, och inte ha en jäkla aning om vad som kommer att ske. Som en oskriven bok...jag är rätt tacksam för livet ändå...

Har spenderat mycket av tiden på landet, känns jäkligt gött. Kan inte va där nu på hela veckan eftersom någon jobbar natt. Suck :) Fast jag hade inte hunnit ändå, kommer jobba häcken av mig...och det gillar vi... :)

Nej, nu är det dags att fortsätta här, se fram emot framtiden och fortsätta räkna ner tills det bär av till Bulgarien...

Yeah!

Idag har det gått en vecka. Jag lever, hell yeah vad jag lever! :)

Tankarna finns där fortfarande men va fan, det ordnar sig! Nu är det bara 6 dagar kvar till sol, party och värme. Gissa om jag kommer må bra där borta. Gött!

Nu ska jag ta och köra iväg, fylla på godisförrådet och borra ner mig i soffan och kolla film.

Livet är rätt gött ibland...

Det går framåt...

Det känns fortfarande. Jag undrar om man kan laga inre smärta med stripes, precis som man lagar ett öppet sår på kroppen? Jag ska testa svälja ett par stycken och se, sen lovar jag att rapportera hur det går... Ibland känns det mest som det är ett skrubbsår som bara behöver lite läkningstid, som jag sa så måste det varit väldigt ytligt... Jag vet inte, och just nu orkar jag inte bry mig :) Helt enkelt.

Hade väldigt trevligt igårkväll, sov bättre än vad jag gjort på länge. Vissa personer sover man bra med, du är en av dem.

Nu ska jag hoppa in i sängen, skulle lagt mig i tid, men icke...

Imorgon är en stor dag! :)

Min sexveckorsillusion

Min magkänsla stämmer alltid. Det här var ganska väntat, fast kanske inte på detta sättet. Å andra sidan kan man nog aldrig förbereda sig heller...

Har en bild, en illusion av dig där allt är perfekt. Från topp till tå, allt runtomkring och allt som har med dig att göra. Pratade med min kära vän om detta och kom på mig själv med att säga "Han är helt perfekt om man bortser från alla hans problem och sättet han är på" Yeah! Klokt sagt, klart som fan han inte är perfekt! Men i sådana här stunder är det svårt att se det dåliga, men så fort jag börjar prata om det ser man allt mycket tydligare. I början kan man gå med på vissa saker, men frågan är: Hur länge hade jag stått ut med en person som vill ändra mig? "Va duktig du var som inte blev dramatisk innan" Tack? Ska jag få ett tuggben nu när jag varit så duktig och lydit dina order? Nejnejnej. Jag hade inte stått ut. Det gäller bara att tänka positivt. Eller tänka negativt, på det dåliga som jag fan inte tänker vara med om en gång till. Egentligen överväger det dåliga, men det fanns ju saker som var bra också, annars hade jag ju aldrig stannat. Man kan bli tokig av detta, jag lovar. Men jag kommer inte hamna där, jag måste tänka klart, tänka negativt. Fast positivt. Duger inte jag som jag är, så är det inget att diskutera egentligen. Jag är den jag är, dramatisk eller ej. Suck!

Imorgon ska jag ut och testa på livet på landet. Tänk vilken underbar person som står där och tar emot mig med öppen famn, lyssnar på mina problem, trots att situationen är som den är. Det där kallar jag vänskap, det där är nånting äkta...

Det här är bara...spel? Jag hade fått ge så mycket av mig själv, utan att få något tillbaka. Jag kan inte vara din stabilitet, ge dig stöttning och bry mig när jag inte får nåt tillbaka. Jag vill inte vara vid din sida bara för att du ska må bra. I en relation ger man och tar man. Sen är jag så jävla känslosam också, efter sex veckor borde det inte vara så här. Så jag hoppas det är lika ytligt som du är... Det måste det vara. Det var så lätt att bara fly, efter 1 år där det varit lite krassligt i slutet så stod du där och bjöd på spänning, klart man inte säger nej. Men mer än så var det inte, du är en person som är väldigt...speciell, väldigt komplicerad. Önskar bara jag kunde se det tidigare. Men det är iofs lögn, visst fan såg jag det... Men att erkänna för sig själv och för andra att man precis blev åsidosatt och förnedrad av en jäkligt arrogant person är inte så jäkla skoj. Så det var bara att svälja och tänka hela tiden på hur man va, sa och vad man gjorde. Nej och åter nej, jag förstår ju hur fel det är. Jag kommer älta hur fel det är ända tills jag går med ett leende på läpparna igen. Och efter en enda dag så känner jag att jag är på rätt håll... Kanske för att det är ytligt, vad vet jag?

Nu ska jag få lite mat i mig, ta tvätten och gå o lägga mig och tänka återigen på hur tacksam jag är för att du finns, och för att du låter mig komma in, lyssnar och finns och bryr dig. Som jag sa, det där är nånting äkta och det har det fan varit ända från början.. Så det är ju inte utan att man tänker - vad gick fel? Har haft tankarna åt ditt håll ett par gånger, men i lördags blev det så definitivt. Gissa om det snurrar i huvet på en. Åh gud. Fan va skönt att få säga det utan att någon gnäller. Åh gud åh gud åh gud åh gud.


Om 12 dagar åker hela familjen till Bulgarien. Gissa om det behövs! Jag ska bara vara...jag... Underbart!

Söndagsångest

Its hard to say what it is I see in you
Wonder if I'll always be with you
Words can't say, I can't do
Enough to prove it's all for you


Jag tror jag kommer bli tokig! Pratade med min kära vän igår, det där med att analysera allting, man blir ju knäpp.

Jag vill bara va, kan man stänga av sin tankeverksamhet?

His mojo is back

Det snurrar värre än vanligt...

Är det jag som är naiv? Borde jag lyssna på alla andra?

Jag har en uppfattning, frågan är om den stämmer. Det gör den nog...kanske?

Jag vet inte, det blev bara väldigt konstigt allting...

Jag hör fortfarande alla signaler, men nånstans vill jag inte se dem... Usch och fy

Snurrig

Jävlar vad det ringer...

Jag vet inte om jag ska lyssna, acceptera, vända om, lägga ner eller ignorera. Men jag kan inte låta bli att höra det där ljudet i bakgrunden, klockorna som klingar och de där röda ljusen som blinkar.

Det kanske är en helt vanlig grej egentligen....eller? Magkänslan säger en sak, huvudet säger en annan.

För tillfället vet jag inte - det får tiden utvisa...


The past

Alla har vi ett förflutet, som en liten ryggsäck som man aldrig tar av.

Om man väljer att inte leva i nuet kan jag faktiskt inte göra så mycket mer än att acceptera, även om det är jäkligt svårt...

Hold me, tell me everything’s ok.
Show me there’s a way to beat the monster
save me, make it go away.

I’m trying to wash of the stains,
try not to think about the pain
I know I’ve got no place to hide,
God knows the times that I tried

I want to be normal, I want to feel safe
waking up screaming, it’s always the same.
I don’t want to turn off the light
hope someone hears me tonight.