Senaste Inlägg

Fler underbara dagar!

Åkte till Simrishamn i tisdags, skulle ta en tur till Kiviks Marknad. Mys! Åt älgkebab, lakritsremmar, åkte karusell o köpte med oss 7 kartonger gräddbullar hem :) Härligt! Stannade ända tills idag, gud vad tiden går fort när jag är med dig!

Imorgn blir det klättring och fondue senare på kvällen. Längtar redan...


Och det bästa: Jag har varit rökfri sen i måndags..! :D:D:D

Ännu en fantastisk helg!

Åkte till Landskronakarnevalen i fredags, hade väldigt trevligt :)

I lördags förmiddag bar det av till Karlstad, övernattning på hotell och mycket mys! På söndagen blev det körning (åkning för min del) på bana i Karlskoga. Fan va roligt jag haft det, du är en väldigt rolig människa...

Tror det är dags för mig att ändra uppfattning, men såklart, man vill inte bli sårad. Eller såra heller för den delen...


Har fotat massor också, har en del att lära av mästerfotografen himself... ;)

Helt slut i rutan

Så var det tisdag. Andra riktiga dagen på semestern. Eller "semestern". Idag har jag målat i 8½ timme. Helt slut i kroppen, men vill inte sluta, vill bara bli klaaaaar!!!

Har lyckats trampa i målarburken så trött jag är. Suck.


Vad gör du?

Bah! Det är så svårt att sluta tänka ibland.

Imorgon blir det stranden med tjejerna, längesen sist. Sen blir det förmodligen bio...har inte hört ngt än så vi får väl se...

Åh, vilken helg!

Ja då var det dags igen kan man väl säga. Eller inte. Känns som att jag lär mig mer och mer av mina misstag eller vad jag ska kalla dem. Jag tar ett kliv tillbaka, ser på, är med till viss del, njuter. Det är sommar, varmare än på riktigt länge, har en del planerad semester och en del som fortfarande är oplanerad.
Jag vill inte hamna där igen, därför står en del av mig mitt emot, och resten står bredvid. Bara leva livet och ha kul. Och det har jag. Inga analyser, bara vara. Jag kan om jag vill.. :)

Imorgon blir det faktiskt jobb, trots att jag har semester. Bara i ett par timmar på kontoret, sen bär det av till stranden igen. I helgen är det dags för racing i Karlskoga, ska bli väldigt intressant måste jag säga...

Semestern är i full gång....och det är fantastiskt!

Har spenderat helgen i Simrishamn..fan, det har varit helt magiskt. Precis så som jag vill att det ska vara. Full rulle hela tiden men ändå avslappnat. Mys med grillning, en tur ner till hamnen, låg på klipporna och studerade stjärnorna, badade, åkte ut i skogen för ännu en grillning och låg på en filt och tittade på molnen. Det är exakt så jag vill att det ska ut....underbart!

Nu ska jag bara vara, det är nästan för varmt för att leva idag...så jag stannar kvar här i soffan och njuter av min s e m e s t e r ....

S E M E S T E R!!!

Åh, underbara underbara semester. Nyss legat ute o solat, sinnessjukt varmt idag. Ska köra o handla lite nu, sen blir det inomhus resten av kvällen med film o mat. Imorgon blir det loppis nere i stan, sen stranden med världens finaste Anna o sen avslutas dagen med grillning i Simrishamn. Jag har en rätt så härlig helg framför mig ;)

Nu ska jag få lite kläder på mig o köra iväg :)

Snart är det dags...

Shit. Vilken soppa! Jag är helt slut, helt borta och vet inte riktigt var jag har mig själv idag. Vet inte hur jag ska kunna hålla mig vaken, vet ingenting haha :)

Käkade på Stortorget igår, mkt trevligt, väldigt god mat.

Jag hänger nog inte med, jag är trött, glad, yr och jäkligt snurrig. Vad är detta?

Går på semester imorgon 13.30, behöver jag det? Svar ja. Känns dock svårt att släppa kontrollbehovet...har ju inte haft semester på 5 år. Inte i 3 veckor iaf. Det är ju massor med tid - massor med tid att fördriva. Det blir nog inga problem, sommaren har bara börjat...och den har börjat bra.

Inplanerat är nu Landskronafestivalen o Kiviks Marknad...tänka sig..


:)

Tack o adjö!

Om jag bara kunde förstå...

Usch, det här kan inte sluta okej. Du kommer bli helt förstörd och jag önskar jag kunde få vara inne i ditt huvud för en sekund och läsa dina tankar så detta inte slutar i kaos. Jag vet ju inte om det är på riktigt eller inte, allt pekar ju åt ett håll...men...går ju inte att prata om det. Varför?

I övrigt är allt superbra :) Hihi..snart semester, imorgon är det äntligen onsdag...hur kommer allt sluta?

Ingen vet, och det är nog bäst!

Årets händelse?

Haha. Detta kan vara det bästa jag gjort detta året. Lätt!

Snacka om att bli lämnad med byxorna nere... Så förbannat bra!

Hade en trevlig kväll igår, mkt trevligare än vad jag någonsin kunnat tro :) Mysig morgon med, åkte o tatuerade mig sen.. Får hoppas att det läker bra denna gången...

Nu ska jag se om jag kan börja måla här hemma...det är dags! :)

Mitt liv är fantastiskt igen